Trash the Dress Blog

A trashthedress.hu 2010.01.05én átvette ezt a blogot a korábbi blogírótól, hogy ezentúl a www.trashthedress.hu portál blogjaként üzemeljen. Hamarosan itt is olvashatjátok a legújabb magyarországi trash the dress történésekről szóló híreket!

HTML

Bazi Nagy Mennyegzős Trash the Dress Fotózás

2009.04.19. 13:51 | mennyegzo.hu | Szólj hozzá!

Bár úgy terveztem, írok némi bevezetőt, mielőtt belecsapnánk a lecsóba, ezt nem sikerült elkövetnem, mielőtt felvirradt volna a Nagy Nap 2009. április 18-án, amikor is megszerveztem a Bazi Nagy Mennyegzős Trash the Dress Fotózást...

Tegnap annyi élménnyel gazdagodtam, hogy nincs türelmem töviről-hegyire elmesélni, hogy honnan indult ez az egész őrület, hogy jutott el hozzánk, és hogyan születtek meg az első Trash the Dress képek Magyarországon és a Mennyegző háza táján. Belecsapok tehát most a lecsóba, és később elmesélek minden más járulékos történetet a TTD fotózással kapcsolatban.

De nem, ez így mégsem lesz jó, legalább pár szóban el kell mondanom, hogyan is szerveződött össze a Nagy Csapat.

Adott volt két őrült esküvőszervező (Rátkai Tímea és Varga-Kovács Tímea - azaz én), akik első adandó alkalommal megejtették Trash the Dress Fotózásukat. Ezután ezeket a képeket megmutattuk a www.mennyegzo.hu esküvőportálon fórumozó exmenyasszonyoknak, akik azonnal jelezték, hogy szívesen lennének ők is Trash the Dress Menyasszonyok. Innen jött az ötlet, hogy akkor szervezzünk egy Bazi Nagy Mennyegzős Trash the Dress Fotózást.

A jelentkezők (mind szolgáltatók, mind menyasszonyok) jöttek azonnal, a csapat egyre bővült, és már az elején tudtunk, hogy ez valami rendkívüli dolog lesz!

Lássuk, mi lett belőle!

 

www.mennyegzo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://trashthedress.blog.hu/api/trackback/id/tr171074197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása