Trash the Dress Blog

A trashthedress.hu 2010.01.05én átvette ezt a blogot a korábbi blogírótól, hogy ezentúl a www.trashthedress.hu portál blogjaként üzemeljen. Hamarosan itt is olvashatjátok a legújabb magyarországi trash the dress történésekről szóló híreket!

HTML

BNM TTD Team - 13 menyasszony + 1

2009.04.19. 14:13 | mennyegzo.hu | Szólj hozzá!

avagy a Bazi Nagy Mennyegzős Trash the Dress Team!

BLia

2008-as Mennyegzős menyasszony. Ő volt az első, aki jelentkezett a fotózásra, azaz egészen pontosan kifejezte abbéli elképzeléseit, hogy szívesen zúzná szét menyasszonyi ruháját. Szereti a kaviárt, a Cure-t és a Depeche Mode-ot. :-)

Manguszta

2004-ben csatlakozott a Mennyegzőhöz, és minden instrukciót híven követve majd' egy éven át szervezte a Tökéletes Esküvőt. Maximalista, de már dolgozik rajta... Máig hálás a Párjának, hogy hagyja őt 'játszani' a fórumon. Jelenleg azon stresszel, hogyan tudassa kíméletesen Anyósáékkal az április 18-ikai tombolást. :-) Szereti az afrikai kakaóból készült keserű csokoládét (70% ++), a rózsaszín dolgokat, a SZÉNY-t és a Meerkat Manor

Rampara

2008-as Mennyegzős menyasszony. Harmadikként jelentkezett a TTD-re annak ellenére, hogy a férje nem tartotta jó ötletnek (meglátjuk, mit mond, ha meglátja a képeket!). Magas szociális érzékkel megáldott nő, aki szerint a lelki szabadság felbecsülhetetlen.

JPiri

Tősgyökeres Mennyegzős, aki még esküvő előtt áll, de egyszer őt is utoléri a "balsors", ebben biztos vagyok! :D Negyedik menyasszonyként jelezte, hogy szívesen részt venne, de mondata akkor még egy "csak hát"-tal végződött. Ha tudnátok, mi lett a vége!!!! :D :D :D

Mozart

2006-os Mennyegzős menyasszony. Őszinte, szókimondó, ugyanakkor önfeláldozó és segítőkész. Imádja a basset hound-ot. Nagyon ügyesen sminkel. Az ötös számú versenyző, aki "engem nem kihagyni" felkiáltással csatlakozott a Nagy Csapathoz.

Pereva

Ritkán van ideje fórumozni, de 2008. december 15-én jókor volt jó helyen, és persze jó helyre kattintott, így meglátta a TTD topikban, mire készülünk, majd "Én is, én is!" felkiáltással bekerült a csapatba hatodikként.

Cseresznye

2008-as Mennyegzős Menyasszony, aki jó eséllyel pályázna a "Magyarország Legőrültebb Kismamája 2009" címre, ugyanis Andrissal a pocakjában fotózta velünk át majdnem az egész napot. Nagyon finom rakott karfiolt tud csinálni! :D

Harika

Az én drága saját bejáratú menyasszonyom, akinek az első e-mailjét soha nem fogom elfelejteni. Már akkor tudtam, hogy jól megértjük majd egymást a készülődés hónapjaiban. A TTD képeket nászajándéknak szánja a leendő férjének (esküvő 2009 októberében), de kötve hiszem, hogy kibírja addig! :D

HMóni

A nagy segítő! Először "segítőnek" jelentkezett, mert menyasszonyként nem akarta vállalni a dolgot. Ez a korszak szerencsére nem tartott sokáig, közös erővel rábeszéltük a fotózásra. Vele ugyanarra a főiskolára jártunk, kár, hogy akkor még nem ismertük egymást!

Kutyus

Móni után Kutyus részéről sem tudtuk elfogadni az "én nem vagyok oda való" című kifogásokat. Pedig nagyon bizonygatta, de hál'Istennek nem hittünk neki. Nem tudom, mi lett volna velünk nélküle. Ő kapta ugyanis a képzeletbeli "Legbevállalósabb  Mennyegzős TTD Menyasszony 2009" címet.

Coolett

A legfiatalabb feleség köztünk. Nem biztos, hogy korát tekintve, de az esküvőtől eltelt napok számát figyelembe véve biztosan, neki ugyanis a TTD Fotózás előtt egy héttel volt az esküvője.

Peti

Nem álnév. Tényleg pasi. Coolett férje. Bizony. Rávette. És milyen jól tette!!! Éljen Peti, a TTD sztár! Férfiakat meghazudtoló kitartással végigcsinálta velünk a napot, és semmire nem mondott nemet. Eredetileg nem akarta széttrashelni az öltönyét, mégis megtette a fotósok kedvéért, hogy lefeküdt a földre, felült a vizes kocsiplatóra, míg nem egy óvatlan pillanatban eldurrant az agya, és baltával kezdett kergetni minket az erdőben - persze, csak a poén kedvéért!!! :D

Aagassi

2004-es Mennyegzős Menyasszony. A 13. harcos. Fedőneve: Béla (bocs, ez annyira tetszik, hogy nem hagyhattam ki!). Házassági évfodulójukra szánja a képeket ajándékként. Szereti a jógát és az üvegfestést. 2009. április 18-től TTD-függő.

Eviawedding

Ez is én. A szervező. Örök menyasszony. Persze, csak a fotók kedvéért. Nem, nem akarok beszélni róla! :D Aagassi már érti. Majd Ti is rájöttök. Megígértem, hogy nem lesz többet rajtam menyasszonyi ruha. Nem biztos, hogy így lesz.

 

www.mennyegzo.hu 

Címkék: esküvő the vicces fotózás trash vőlegény menyasszony zúzás dress mennyegző ttd mennyegzo

A bejegyzés trackback címe:

https://trashthedress.blog.hu/api/trackback/id/tr891074237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása