Trash the Dress Blog

A trashthedress.hu 2010.01.05én átvette ezt a blogot a korábbi blogírótól, hogy ezentúl a www.trashthedress.hu portál blogjaként üzemeljen. Hamarosan itt is olvashatjátok a legújabb magyarországi trash the dress történésekről szóló híreket!

HTML

BNM TTD Team - A szolgáltatók

2009.04.19. 18:13 | mennyegzo.hu | Szólj hozzá!

Andy

Mondhatnám, az Alfa és az Omega. Azt hiszem, nem járok messze az igazságtól, amikor azt mondom, az ő felajánlásával kezdődött minden. Régi Mennyegzős Motorosként eddig is nagyon sokat köszönhet neki a portál. Évek óta velünk cseveg, és segíti a menyaszonyokat mindenben, amiben csak tudja. Mi már hónapokkal ezelőtt megtaláltuk a közös hangot. Nem véletlenül. Amikor felajánlotta, hogy ingyen és bérmentve elkészíti a sorozatot, mindannyian tudtunk, ez működni fog másokkal is. Segítőkész. Kreatív. Vidám. Optimista.

Zsolti

Ha Andy volt az Alfa és az Omega, akkor ez a cím minimum Zsoltinak is kijár. Szintén régi Fórumos motoros. Főként a szakmai topikban szokott pörögni, de nagyon szívesen segített bárkinek, bármikor. Szintén azonnal meglátta a csoportos TTD-ben rejlő lehetőségeket, és habozás nélkül csatlakozott a csapathoz. Hihetetlenül segítőkész és nagyon-nagyon jó fej. Sokat nevettetett minket. Nagyon jól áll neki a lila orchidea! :D :D :D

Anna3

Menyasszonyküldő ügynökként került fel a listára. Anyakönyvvezető. Az utolsó héten átavanzsált a TTD Fotózás mentőangyalává. Miután a Nagytétényi Kastélymúzeum az utolsó előtti pillanatban (kedden) visszavonta az engedélyét, Anna3 volt az, aki a segítségemre sietett. Helyismerete és kapcsolatai révén semmi perc alatt elintézte a "múzeumpótló" helyszín, melyről kiderült, hogy százszor-százszor jobb, mint a múzeum. A teljesen felborult forgatókönyv volt a következő, amit meg kellett oldanunk. Anna3 ezt is megtette. Beengedett a saját házába 13 őrült menyasszonyt, 4 fotóst, 1 videóst, 1 fodrászt, 3 sminkest, 2 férjet, 1 vőlegényt és 1 esküvőszervezőt. Akárhogy is nézem, ez 26 ember egy nappalira! Soha nem fogjuk tudni eléggé megköszönni neki!!!

Erika

Zsolti felesége. Két álomgyerek (ikrek: egy fiú - egy lány) anyukája. Fotós. Jó fotós! Nagyon kedves, mosolygós és segítőkész.

Áron

Andy férje. Dj Áron Bá. Reklámfilmversenymegnyerő (reméljük!). De itt most fotós volt. Vidám, kreatív, jókedélyű és kedves fotós. Szereti a katicákat és a méheket. De 13 menyasszonnyal is nagyon ügyesen boldogult. Esőember is. Szerencsére, esőt nem hozott magával szombaton. Szereti a jégkorongot, a floorballt és a röpit.

Gábor

Andy és Áron barátja. Fotós. Vicces, vidám, lelkes. Néha annyira nevetett a térdét csapkodva, hogy alig bírt fotózni. :) Hajósvizsgára készült. Reméljük, sikerült neki!

Mozart

Nem, nem tévedés. Menyasszony és sminkes volt egyben. Mozart most tanulja a sminkes szakmát. Önfeláldozásáért nagyon hálásak vagyunk neki. Fontosabb volt neki a többi lány sminkje, minthogy ő is időben beöltözzön. Így csak később tudott csatlakozni hozzánk, és sajnos nem tudott végig maradni. Így csak néhány kép készült róla.

Goldenapple

Valójában Ági. Sminkes. Mozart tanára. Nagyon ügyes, profi, segítőkész és jókedvű. A kedvenc szavai: "nyit", "csuk", "csukcsuk". Néha azt is mondja, hogy "felnéz". Jókedélyű, kedves.

Jutka

Sminkes. Belevaló, vidám, talpraesett lány. Ha valamilyen érthetetlen hiba folytán nem a konkurenciánál esküvőfórumozna, akkor biztosan benne lenne a menyasszonycsapatban. Így viszont fantasztikus szemhéjakat és ajkakat varázsolt nekünk. Ha már varázslás. Van egy trükkje. A fotózás kellős közepén előtűnik a semmiből egy ecsettel a kezében, és elkezdi púderezni az orrom, vagy rúzsozni a számat. :D

Majdnemangyal

Mennyegzős Menyasszony. Fodrász-tanuló. Amint értesült a szervezkedésről, azonnal jelentkezett egy kis fodrászkodásra. Csudaszép frizurákat varázsolt mindenkinek. Volt, aki csak a virág hajba tűzésére kérte meg, de volt, akinek komplett kontyot készített. Nagy köszönet érte!

Harika

Ismét egy menyasszony a szolgáltatólistán. Harika kertészmérnök. Büszke orchideatulajdonos. Vagyis, csak volt. Péntek estig. Akkor ugyanis lekaszabolta az összes orchideáját, és másnap hajnalban elhozta nekünk. Karkötőket is hajtogatott nekünk. Így mindenkinek jutott kar- vagy hajdísz. Még Zsoltinak is. Nagyon köszönjük!

Viki

Esküvőszervező. A barátnőm. Azért jött, hogy segítsen nekem, hogy inkább lehessek TTD Menyasszony, mint szervező. Hozott nekünk egy narancssárga rollert. Nagyon jó rollerezni! :D

Laci

Anna3 párja. Konvojvezető, amatőr fotós, motorosfiúhozó. Majdnem végig elkísért minket, és segített, amiben csak tudott. Nagyon hálásak vagyunk.

Ádám

Laci haverja. Motorosfutár. Van neki egy motorja. A motorján szívesen visz menyasszonyt. Akár többet is. Mármint nem egyszerre. Egymás után. 10 perc alatt 4 különböző menyasszony ült a motorján. Asszem, ezzel indulhatna a Guinness Rekordokban. :D

 

www.mennyegzo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://trashthedress.blog.hu/api/trackback/id/tr571074588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása