Trash the Dress Blog

A trashthedress.hu 2010.01.05én átvette ezt a blogot a korábbi blogírótól, hogy ezentúl a www.trashthedress.hu portál blogjaként üzemeljen. Hamarosan itt is olvashatjátok a legújabb magyarországi trash the dress történésekről szóló híreket!

HTML

Az első helyszín - Sacelláry Kastély

2009.04.26. 08:41 | mennyegzo.hu | Szólj hozzá!

Ahogy korábban már elmeséltem, a Nagytétényi Kastélymúzeum kissé unfair viselkedését kompenzálva került a képbe a Sacelláry Kastély, melyért soha nem tudunk elég hálásak lenni nekik és a Sorsnak. Mint kiderült ugyanis, a Sacelláry Kastély sokkal-sokkal jobb trash helyszínnek bizonyult, mint a múzeum...

Leszámítva a figyelemfelkeltő és élénk színű kiegészítőket (nyakláncok, fülbevalók, cipők, színes harisnyák és alszószoknyák) itt készültek a viszonylag normális képek rólunk.

Ide érkezett a pink Cadillac DTS és Farkas Krisztína száz darabból álló luficsokra is.

A lányok kb. felével elkezdtük a fotózást, majd a többiek is csatlakoztak hozzánk, így összesen két órát tudtunk eltölteni a kastélyban, illetve egészen pontosan annak parkjában.

A limuzin nagy sikert aratott, a csajok teljesen odavoltak érte. Volt, aki a pinket teljes TTD-elvakultságában már "fórumlilának" látta, ugye, Rampus? :D :D :D Aztán jött Harika, aki megkérdezte, hogy én tudtam-e a limuzinról!!! :D :D :D Á, nem, gőzöm sincs, mit keres éppen itt! Hehe! :-)

Számos nagyon jó kép született itt, kezdtünk egészen jól belerázódni a fotózásba. Volt minden, ami egy dögös TTD menyasszonyhoz méltó:

- limóban pezsgőzés;
- avarban fetrengés;
- lépcsőről leugrás;
- csak úgy szimplán futkározás;
- luficsokorról lelógás;
- lufieregetés;
- menyasszonyi ruhában fáramászás (a második eresztés lufi fennakadt a fán - van ilyen! :D)
- kocsibetolás;
- vőlegény után futás.

Mivel azonban a kastélyban aznap igazi esküvő is volt, fél egykor elhagytuk a helyszínt. Látnotok kellett volna az esküvőre érkező igazi fotós nem kis megrökönyödését, amikor előbukkantunk a kastély háta mögött elterülő igazi trash parkból mind a tizenhárman (+fotósok és kísérők). Egyszer nagyon szeretném megkérdezni tőle, hogy akkor mit gondolt! :D

 

www.mennyegzo.hu

Címkék: cadillac pink kastély trashthedress trash the dress sacelláry limuzion

A bejegyzés trackback címe:

https://trashthedress.blog.hu/api/trackback/id/tr291086804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása