Trash the Dress Blog

A trashthedress.hu 2010.01.05én átvette ezt a blogot a korábbi blogírótól, hogy ezentúl a www.trashthedress.hu portál blogjaként üzemeljen. Hamarosan itt is olvashatjátok a legújabb magyarországi trash the dress történésekről szóló híreket!

HTML

A Trash the Dress férjekről

2009.04.21. 19:15 | mennyegzo.hu | Szólj hozzá!

Kedves TTD Férjek!

Most Hozzátok szeretnék szólni. Tudom, az utóbbi napokban, hetekben utálatotok tárgya lettem a "hülye lila oldalammal" együtt! :D

Feleségeitek/menyasszonyaitok/barátnőitek számára az utóbbi napokban a Mennyegző.Hu és a Trash the Dress Fotózás majdnem mindennél fontosabb lett. Külön bocsánatért esedezem Rampara férje előtt, akinek a minap még el is kellett mosogatnia, mert Rampus az általam beígért képeket várta epedve a monitor előtt. Bevallom, azt tanácsoltuk neki, jöjjön el még néhány TTD-re, és a végén még porszívózni is fogsz!

Aztán itt van BLia férje. Szegényke! Végigloholt velünk fél Budán és Budakeszin a tűző napon. 13 őrült nővel nem lehetett egyszerű, még akkor sem, ha az egyik köztük a felesége volt.

HMóni férje már korán reggel ott gubbasztott velünk Annánál a készülődés alatt. Gondolom, milyen izgi volt! :D

Kutyus férje. Na, amit ő kapott aznap! :D Valakinek mesélte, hogy Kutty-ot még a Balatonba is alig lehet beimádkozni. Hááááááát! A Duna-parton látottak alapján azért ezt nehezen tudom elképzelni. Szegény, csak fogta a fejét egyik ámulatból a másikba esve. Aztán, amennyire én tudom, megbékélt a helyzettel. És megnézném a szomszéd néni arcát, amikor meglátja az "esküvői" képeiteket! :D Csak óvatosan! :D

És persze ott volt velünk Manguszta férje. Na, azért Téged nem sajnállak nagyon, ha nem bánod! :D Fantasztikus képeket készítettél! Öröm volt látni, mennyire élvezted, hogy Életed Párját fotózhatod. Persze, ő szabadkozik, hogy Te mindent ugyanígy szeretsz fotózni, de nem hittük el neki! :D

Anna3 párja! Téged meg abszolút nem sajnállak! Láttam Rajtad, hogy élvezted minden percét!!! :D :D :D

Természetesen, akik nem "merték" bevállalni, hogy velünk jöjjenek, ők sincsenek sokkal jobb helyzetben. Azt hitték, megússzák az őrületet, ha kihagyják a Bazi Nagy Mennyegzős TTD napot. De nem. Az őrület folytatódik! :-) Nemhogy alább hagyott volna a fórumozási kedv, a TTD zárt fórumon most lendült csak igazán be az élet!  Ezt jól példázza néhány számadat - tudom, Ti ebből jobban értetek! X-): a belső, zárt ttd fórum fennállása (2009. március 5.) óta 1914 bejegyzés született a fő topikban (azaz átlagban napi 43 bejegyzés), majd 2009. április 18-tól a mostani pillanatig (azaz 4 nap alatt) 395 (vagyis napi 99 - bőven dupláztunk!). 13 menyasszonytól és kb. 5 szolgáltatótól egész jó arány, nem igaz?! :-) Mindez azonban azt jelenti, hogy jónéhány órát együtt töltünk esténként virtuálisan ahelyett, hogy Veletek beszélgetnénk... Ezért szeretném most az elnézéseteket kérni, és egy kicsit magyarázni a bizonyítványt.

Biztos vagyok benne, hogy aki aznap velünk volt, láthatta, párja milyen jól érezte magát. Ha azonban olvasnátok a belső fórumot, azt is tudnátok, hogy sokak számára az volt a legfontosabb, hogy Ti mit szóltok majd a képekhez!

Számomra pedig a legnagyobb eredmény a fotózással kapcsolatban az alábbi néhány mondattal foglalható össze:

- olyasmit tettünk, amit néhányan egy kicsit féltek bevállalni, mégis levetkőzték gátlásaikat;
- olyasmit, amit néhányan közületek eleinte nem néztek jó szemmel;
- olyasmit, ami néhol már túlment az ésszerűség határain;
- és még sorolhatnám...

De tudjátok, mit? Megérte! A képek magukért beszélnek majd, és biztos vagyok benne, hogy büszkeség tölt el Titeket, ha meglátjátok őket! Természetesen, nem mind zúzós, őrült és polgárpukkasztó. A fotósok figyeltek rá, hogy néhány képen dögös ttd menyasszonyok legyünk.

Nekem személy szerint nagyon nagy öröm volt már kezdettől fogva, hogy a lányok (bocsánat, többségében asszonyok) ki tudtak szakadni a mindennapi mókuskerékből, meg tudtak feledkezni a napi gondokról, a válságról, mindenről. Tudtak rajongani és lelkesedni valamiért. Hálásak voltak a legapróbb dologért is, amit menet közben sikerült leszerveznem (például, Farkas Kriszti lufijait olyan kitörő örömmel fogadták, hogy el sem mertem képzelni, mit szólnak majd a pink Cadillac limuzinhoz, amit meglepetésnek szántam nekik!).

Dióhéjban, már csak egy egészen kicsi türelmet kérek Tőletek, és ígérem, megpróbálunk kiszakadni a TTD Fotózás varázsából! Hamarosan elkészülnek a képek (erre azért még készüljetek fel, őrjöngés várható!!! :D), és talán minden visszatérhet a régi kerékvágásba!

Köszönöm, hogy ilyen megértőek vagytok, és köszönet minden egyes helyettünk elmosogatott tányérért!!! Ti vagytok a legszuperebb férjek a Világon!!! :D
 

www.mennyegzo.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://trashthedress.blog.hu/api/trackback/id/tr861078633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása