Trash the Dress Blog

A trashthedress.hu 2010.01.05én átvette ezt a blogot a korábbi blogírótól, hogy ezentúl a www.trashthedress.hu portál blogjaként üzemeljen. Hamarosan itt is olvashatjátok a legújabb magyarországi trash the dress történésekről szóló híreket!

HTML

Harmadik helyszín - Erdészet

2009.07.15. 08:15 | mennyegzo.hu | 3 komment

Az erdészet szó hallatán - gondolom - mindenkinek - ahogy nekünk is - hatalmas farakások, sár, láncfűrészek és jó kiállású favágók jutnak eszébe. Mi is valami ilyesmiben gondolkodtunk, de aztán valami még ennél is jobbat kaptunk: régi, rozsdás munkagépek, szénakazlak, lovak - fa viszont annál kevesebb, de nem baj, később orvosoltuk.

Néhányan közülünk Tétényben elbúcsúztak betegségre és egyéb elfoglaltságra való hivatkozással, de az erdészetben még viszonylag nagy számban jelen voltunk. Egy kisebb csoport a következő helyszínre már nem tartott velünk, ezért ketté vált a banda, és növelve a hatékonyságot az erdészeten belül is két helyszínen folyt a fotózás.

Bár a Duna-parton még viszonylag visszafogott volt a csapat, itt már kezdtek mutatkozni a fáradtság (a szó pozitív értelmében vett) jelei: szénabálákra és szénapadlásra mászás, lóetetés és "vasvillázás", kazalról leugrás, markolókanálban szundikálás, autódarura felmászás, traktorvezetés, utánfutón utazás és ehhez hasonló attrakciókra került sor.

www.mennyegzo.hu

Címkék: esküvő the vicces trash menyasszony dress ttd mennyegzo trashthedress

A bejegyzés trackback címe:

https://trashthedress.blog.hu/api/trackback/id/tr201246988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alízium · http://minerva-szki.hu/szakkepzesek/ujsagiro-1.php 2009.11.09. 13:51:54

A lila alsószoknyás ruha baromi jól néz ki!
Egyébként állati nagy flash, hogy nem a megszokott beállításokban mutatkoznak meg a ruhák.

Tamararara · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.12.11. 14:11:29

Vissza olvastam a blogot, de nem jöttem rá ki lett az első... :(

Egyébként tényleg nagy ötlet.

mennyegzo.hu · http://www.mennyegzo.hu 2009.12.17. 13:30:31

A verseny honlapját már eltávolítottuk, de tettem fel két képet az alábbi bejegyzéshez:

trashthedress.blog.hu/2009/05/17/kiderult_ki_volt_a_legtrendibb

Üdv.

www.mennyegzo.hu
süti beállítások módosítása