Trash the Dress Blog

A trashthedress.hu 2010.01.05én átvette ezt a blogot a korábbi blogírótól, hogy ezentúl a www.trashthedress.hu portál blogjaként üzemeljen. Hamarosan itt is olvashatjátok a legújabb magyarországi trash the dress történésekről szóló híreket!

HTML

A nap eseményei - A készülődés

2009.04.24. 09:44 | mennyegzo.hu | Szólj hozzá!

Kovácsné Szabó Erika, a Filmkovács.hu fotósa tegnap újabb képekkel örvendeztetett meg minket. Érdekes volt látni ismét, hogy ugyanarról az eseményről, ugyanazokról az emberekről, nagyjából hasonló kompozíciókkal is születhet stílusában egy kicsit más portfólió. Ismét bebizonyosodott számomra, hogy alanytól, eseménytől függetlenül a fotós egyénisége ugyanúgy benne van minden egyes fotóban. Erika a visszafogottabb, nőiesebb fényképeket kedveli a jelek szerint, ugyanis portfóliójába a "legdurvább" képekből például nem is válogatott be. :-) Igazán remek munkát végzett, és erről az Olvasók is hamarosan megbizonyosodhatnak.

 

Lássuk a nap eseményeit immáron képekkel!

 

Szombaton reggel nagyjából nyolctól kezdtünk el gyülekezni Anna3 házában, amiért nem tudunk elég hálsak lenni neki! :-) Megérkezett Majdnemangyal, vagyis a fodrászunk és a GoldenApple Stúdió sminkesei is. Az első menyasszonyok máris elkezdték a készülődést, és Harika menyasszony (aki egyébként kertészmérnök, mely tulajdonságát később az erdőben is jól hasznosítottuk, hehe) is nekiesett a csukló- és hajdíszek összeállításának saját neveléső orchideái segítségével! Az öltöztetésben pedig Anna3 ikerlányai is segítettek.

Ismét köszönet mindegyikőjüknek a segítségért!

 

www.mennyegzo.hu

Címkék: trash menyasszony ttd trashthedress trash the dress

A bejegyzés trackback címe:

https://trashthedress.blog.hu/api/trackback/id/tr911083394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása