Trash the Dress Blog

A trashthedress.hu 2010.01.05én átvette ezt a blogot a korábbi blogírótól, hogy ezentúl a www.trashthedress.hu portál blogjaként üzemeljen. Hamarosan itt is olvashatjátok a legújabb magyarországi trash the dress történésekről szóló híreket!

HTML

Második helyszín - valahol Nagytétényben

2009.05.23. 16:45 | mennyegzo.hu | 1 komment

Rövid megszakítás után folytassuk a Bazi Nagy Mennyegzős Trash the Dress Fotózás élménybeszámolóját a második helyszínnel, mely egy elhagyatott Duna-parti szakasz volt valahol Nagytétényben.

Nagy nezehen elszakadtunk a Sacelláry Kastélytól, és elindultunk az első "trashesebb" helyszín felé, ahol összefirkált aluljáró, víz, betonkarikák és még sok minden várt ránk.

Előtte azonban még megálltunk "pihenni" a civilizáció utolsó stációjának számító benzinkúton, ahol nem kis megrökönyödést váltottunk ki. Volt olyan eladó, aki megkérdezte a mosdó előtt álldogáló menyasszonyoktól, hogy "Ti mind ma mentetek férjhez???" - nagyon vicces volt!

Rövid technikai szünet után, immár Mozarttal kiegészülve elkészültek a Legtrendibb TTD Menyasszony versenyből már megismert graffitis, aluljárós képek, melyek a kedvenceim közé tartoznak...

Ezután, mivel már bőven ebéd idő után jártunk, egy rövid kis piknik következett, ahol előkerültek a "Zsoltinak" sütött muffinok, sós sütik és üdítők. Túl sok pihenőt azonban nem tudtunk engedélyezni magunknak, hiszen még rengeteg helyszín várt ránk...

Következett a vízpart. Itt mindjárt kiderült, kik a legbevállalósabb menyasszonyok. Már nem is emlékszem pontosan, hogy Aagassi vagy Kutyus volt előbb a vízben (vajon véletlen, hogy ők végeztek az első két helyen? :-)). A lányok többsége azonban végül megsajnálta trash ruháját, vagy talán a víz hőfoka tartotta vissza őket, de a többség  ekkor még kihagyta a vizezős részt az életéből, pedig a 3 menyasszonynak (jómagam voltam a harmadik, miután Zsolt felhívta a figyelmemet rá, hogy nekem "kötelességem" bevállalósnak lennem) igazán ütős képei születtek itt. A teljes elmerülést csak Kutyus vállalta be. A mai napig nem értem, hogy nem kapott tüdőgyulladást! :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezután J.Piri virított egy nagyot a fáramászós, angyalszárnyas képeivel. Azóta is nagyon sokat dícsérjük érte! :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mielőtt a betonkarikák és betonkupacok felé indultunk volna, megszülettek az első képek, melyeken mind a tizenhárom BNM TTD Menyasszony látható a portáltól kapott "fórumlila" reklámesernyőkkel a kezükben.

Innen tovább a betonkarikákhoz és betondarab-kupacokhoz. Nagyon vicces volt. Itt hangzott el az aznapi egyik kedvenc mondatom, amin Gáborral (fotós) annyira elkezdtünk nevetni, hogy a könnyem is kifolyt. Néhány "kikukucskálok a betonkarikából" fotó után  Áron közölte ugyanis, hogy a képek tök olyanok, mintha egy kerek házban laknék, és épp kinéznék a kerek ablakon. Gáborral egyszerre kiáltottunk fel, hogy "na de egy négyszögletes háznak nem lehet kerek ablaka?" - Persze, nem lehet! :D :D :D

Némi segítséggel sikeresen kimásztam a betonkarikából, és átadtam a helyen az utánam következőknek. Közben a banda fele közben felmászott a nem messze lévő betontömb-kupacra, majd amikor ezt meguntunk, "futósat", "kánkánosat" és "körtáncosat" játszottunk az operatőr, Zsolti kedvéért.

A legvégén megszülettek az "Aagassi és a bicajosok" című képek, melyek - szerintem - fantasztikusak lettek!

És ha már kétkerék, a jó kis sima betonúton megejtettük a motorozós képeket, melyek nagy sikert arattak a menyasszonyok körében.

Innen indultunk tovább Budakeszire több órás késéssel, így a forgatókönyvet egy kicsit felül kellett írnunk. De ez már egy másik történet...

www.mennyegzo.hu

 

 

Címkék: esküvő vicces menyasszony mennyegző ttd trashthedress

A bejegyzés trackback címe:

https://trashthedress.blog.hu/api/trackback/id/tr641139344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabrielh 2009.05.26. 22:36:42

Téényleg!! :-))

Már majdnem el is felejtettem ezt a poént... Timi, köszi az emlékeztetőt. Most is percekig vigyorogtam tőle. :-D

Gábor
süti beállítások módosítása